Η B.(DOT) είναι η πρώτη ελληνική εταιρία παραγωγής & εμπορίας εξειδικευμένων καλλυντικών προϊόντων για τα φρύδια με υψηλής ποιότητας προδιαγραφές!

Χάρη στη δυναμική τεχνολογία, τις καινοτόμες ιδέες και το επαναστατικό, smart design των προϊόντων της, κάθε επαγγελματίας έχει πλέον την δυνατότητα στην ποιοτηκή αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών του!

Τα προϊόντα της B.(DOT) χαρακτηρίζονται από την μοναδικότητά τους, στοιχείο που προσθέτει με την επιλογή τους στην παροχή υπηρεσιών σας, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την ατομική φροντίδα σας, η χρήση τους δεν απαιτεί καμία εξειδίκευση ή τεχνική.

Η φόρμουλα των προϊόντων της B.(DOT) είναι βασισμένη σε Ά ποιότητας πιστοποιημένες πρώτες ύλες, φυτικής προέλευσης, με προδιαγραφές VEGAN και CRUELTY FREE.

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σε εργαστήριο αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων με ΑΡ. ΈΓΚΡΙΣΗΣ 31574/16 03 2020.

Η παραγωγική διαδικασία, ακολουθεί την παγκόσμια οδηγία ποιότητας, COSMETICS ISO 22716, ενώ πραγματοποιείται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο για την ορθή παραγωγική πρακτική σε εταιρίες καλλυντικών GOOD MANUFACTURING PRACTICE OF COSMETIC PRODUCTS (GMP)
Product Display Stand
Product Display Stand
Το ιδανικό σταντ για όλους τους επαγγελματίες φρυδιών. Μπορεί να τοποθετηθεί στον πάγκο εργασίας για εύκολη χρήση από ενώ παράλληλα προδίδει επαγγελματισμό στην εικόνα σου.

Αποτελείται από 10 προϊόντα:


1. BROW & LASH FOAM 60ML
2. BROW CLEANSER 150ML
3. BROW PRIMER 150ML
4. BROW COOLING GEL 50ML
5. BROW PAIN RELIEF CREAM 50ML
6. BROW PEELING 50ML
7. BROW & LASH GROWTH SERUM 30ML
8. MASCARA GROWTH SERUM 6ML
9. BROW BALM 12ML
10. CLEAR BROW GEL 10ML